Home

 

Alle foto’s van de Giesbeek Triathlon 2021

Giesbeek A&D Totaal Triathlon 2021

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.20.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Onze hoofdsponsor:

 

18 juni 2023: De Liemers Sportakkoord Triathlon!

In 2019 hebben meer dan 300 deelnemers n de regen getrotseerd en voor het eerst een mooie sportieve prestatie neergezet. In 2021 zijn we op 15 augustus deze uitdaging weer aangegaan! Het weer zat mee en de sfeer was super, dus in 2023 gaan we er op zondag 18 juni weer voor!

Hier vind je de uitslagen van de minitriatlon, de achtste triatlon en de triotriatlon in 2021 

 

Kies je uitdaging!

Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Voor de beginners is er de minitriatlon met 250 meter zwemmen, 11,8 kilometer fietsen en 2,5 km hardlopen. Wil je meer uitdaging? Kies dan voor de achtste Triatlon met 500 meter zwemmen, 23,6 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Of ga voor de achtste Estafette en doe met meer mensen mee aan één van deze onderdelen.

Download hier het Programma boekje (PDF) voor alle informatie.

 

Hulp nodig!

Zonder de inzet van vrijwilligers kunnen we de Liemers Sportakkoord Triathlon niet organiseren. Vind je het leuk om te organiseren, schuilt er een verkeersregelaar in jou of kan jij zorgvuldige hulp bieden als EHBO’er? Laat het ons dan weten via een privé bericht of stuur een e-mail naar info@hart2hart.nl. Wij kunnen alle hulp en inzet gebruiken en staan te popelen om met jou aan de slag te gaan voor of tijdens het evenement!

  • Moeten we het evenement afgelasten door coronamaatregelen? Dan krijgen deelnemers 90% van het inschrijfgeld terug.
  • Een deelnemer die een daglicentie heeft gekocht, krijgt deze daglicentiekosten niet terug. De daglicentiekosten zijn voor de NTB.

 

 

Bekijk hier de waterkwaliteit

 

Nederlandse Triathlon Bond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de circa 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB is aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten. Zij ondersteunen ons bij de organisatie.

 

Laatste nieuws