Veiligheid

Life-Line-Trainingen is sponsor van triatlon Giesbeek.

Mike Lehnkering heeft bij reddingsbrigade de Breuly in Zevenaar leren zwemmen en is daar opgegroeid met het zwemmend redden. Met Life-Line-Trainingen helpt Mike verdrinkingen in zwembaden te voorkomen. En hij steunt de triatlon dit jaar als sponsor.

Naast de trainingen voor zwembaden leidt Life-Line-Trainingen ook lokale helden op. Dit zijn mensen zoals jij en ik, die in het geval van een hartstilstand beschikken over een werkende AED en die goed zijn opgeleid om te handelen bij een hartstilstand.

Voor de triatlon in Giesbeek zal Mike zorgen voor de veiligheid in en rond het water. Dit doet hij samen met de lifeguards van reddingsbrigade de Breuly uit Zevenaar en de Arnhemse vrijwillige reddingsbrigade. De expertise die Mike en zijn team hebben binnen de waterhulpverlening en het redden van drenkelingen komt goed van pas bij de zwemdiscipline van de triatlon. Zij bewaken al jaren de triatlon in Didam en weten zo prima waar zij op moeten letten om de veiligheid te waarborgen zonder de zwemmers tot last te zijn.

Zo zorgen we voor optimale veiligheid tijdens dit evenement!